fredag 6 november 2009

*trummar förstrött med fingrarna*

Hum-di-dum-di-dum.. Ingen bebis i sikte och den 13 november närmar sig med stormsteg. Det är en skräck! Jag vägrar föda min bebis den 13 november!! Min kompis man har skojat om det i flera månader för han fyller själv år då. Om det bara var han vore det inte så illa, men min mamma fyller också år då och jag tänker inte föda barn på barnets mormors födelsedag. Dessutom är det 11 dagar över tiden och så länge tänker jag inte gå!! Hear me!

Idag har vi tagit det lugnt, jag har varit ovanligt trött och seg, fast jag fick sova gott nästan hela natten. På eftermiddagen åkte vi till Maxi och jag köpte 3 flaskor julmust och mer pepparkaksdeg + 3 saffransbullar. Mums! Nu ikväll åt vi kryddstark köttfärssås med pasta, godis och så saffransbulle förstås. Allt nedsköljt med julmust framför filmen True Lies med Jamie Lee Curtis och Arnold Schwarznegger. :-)

Damn, jag visste att jag inte skulle ha duschat, gjort hårinpackning (på huvudet) och rakat bort håret (under armarna och på benen) igår. Nu kommer det att dröja ännu längre tills bebisen kommer.. Jag skulle ju köra på min "sunk-metod"! *snyft*

2 kommentarer:

 1. Jag fick inga se den filmen ja inga *tjurar*
  Mannen gillar inte Arnold... Jag tycker ju han är lite småsöt när han ska försöka spela mjukis =)

  Mannen har -väldigt- roligt av mitt stegrande behov av pepparkaksdeg och börjar fundera om det alls kommer bli någon deg kvar att baka kakor av om några veckor när det är dags. Antagligen, då är jag ju inte gravid längre (för till månadskifftet går jag bara inte!) och har bara "normalt" degbehov =)

  SvaraRadera
 2. Både maken, äldste sonen och jag älskar den filmen! Vi såg den dock inte på teven utan körde via dvd så vi kunde pausa för gravid-kissande och godispåfyllning. :-D

  Pepparkaksdeg äter jag alltid i mängd, men nu som gravid blev det ännu mer. ;-)

  SvaraRadera