lördag 7 november 2009

Lördagsmys!

Jaha, jag hann ju inte med hälften av vad jag hade tänkt göra. Visst kom jag iväg till Tyglagret, men klämmorna hade inte kommit, så jag investerade i några meter fina band istället. Därefter åkte maken och jag till ÖoB och gick runt och inventerade deras utbud gällande julklappar till lillsorken. Struntade i att åka hem till mig och sy.

Hemma i huset igen bakade jag en äppelkaka, men den blev inte bra. Jag misstänker att det har att göra med att jag använde syltsocker med pektin i, istället för vanligt strösocker. *noterar att jag inte ska göra om det misstaget igen* Kakan blev god ändå, så den blev huvudattraktionen vid eftermiddagsfikat.

Vid 16-tiden var jag så trött så jag sa att jag skulle gå och lägga mig en stund. Maken och grabbarna åkte iväg till affären och jag somnade och sov en halvtimme. Kände av några sammandragningar, som faktiskt börjar kännas mer och mer som värkar, men som sagt, det kan dröja många dagar än innan bebis behagar komma till oss.

På kvällen åt vi tacos och såg "Abyss", nån skum film om undervattensfenomen på en borrstation.. Roligare än det låter. Tyvärr råkade jag bita sönder min tand, mindre roligt! Min tandläkare har inte haft besök av mig sedan jag blev gravid, för hon vill inte att jag ska röntgas så länge jag har bebis i magen. *suck* Nästa gång jag ska dit kommer att bli kostsam, för sedan jag blev gravid har jag bitit sönder två tänder och lagningen på ytterligare en har släppt. *suckar igen*

Nu är klockan 22.20 och de små värkarna har faktiskt hållt i sig, så jag vågar nästan hoppas på bebis imorgon, men bara för att jag säger det så kommer väl allt att stanna av när jag lägger mig. Bebisen är livlig och trycker och bökar runt i magen i alla fall och det känns ju bra! Nu ska vi lägga oss och hoppas på att antingen få sova gott hela natten, eller att få åka in och föda bebis inatt. :-)

1 kommentar:

  1. *håller tummarna för beeeebis!*

    Låter inge kul med 2 trasiga tänder, huj *ryser*

    SvaraRadera