fredag 6 november 2009

Falskt alarm!

Trots kryddstark mat och mycket vila har jag ännu inte klämt ur mig någon Minivalp. Vi gick ju och la oss runt 23. Jag läste en stund för Vendel (ja, vi är dåååliga föräldrar som inte lägger sonen vid 19 för att få egentid/gemensam vuxentid!) och sedan somnade vi alla sött. Mina förvärkar försvann i sömndimmorna och tunnades ut till intet. Jag har vaknat kanske 3 gånger inättras och varit på toa, men inte minsta känning. Hallå! Ska inte förlossningen sätta igång när mamman vilar? Tydligen inte.. Jag vaknade hursomhelst klockan 11!! Jag har alltså sovit nästan 11 timmar. :-) Najjs!

Äckelvarning! Nu gör jag det offentligt, jag är effell-skadad! När jag var på toa kom det en ganska stor del av slemproppen, och jag övervägde på fullt allvar att ta en bild av den!! :-o Förstår ni hur sjukt det är?

Vid frukosten nu kände jag några små sammandragningar igen, men inga som gjorde särskilt ont. Det är väl bara att hoppas på att de etablerar sig snart så jag blir av med den här enorma badbollen som sitter mitt fram på min kropp och får en söt liten bebis att gosa med istället. :-)

2 kommentarer:

 1. *ASG*
  Du skulle tagit en bild och startat en tråd "är detta slemproppen?"

  Min BM har olika sjukhus citat på väggen, mitt favorit är:
  "BM frågade den blivande mamman om slemproppen hade gått ännu.
  -Jodå, han gick för att parkera om bilen..."

  Blir lika full i flin varje gång jag ser det =)

  SvaraRadera
 2. Jo, fatta hur skadad man blir av att hänga på FL!! :-D

  Den om slemproppen/pappan är kul också! ;-)

  SvaraRadera