söndag 8 november 2009

Lugn kväll...

När vi blev hemskickade från förlossningen sa barnmorskan till mig att äta ordentligt och vila som uppladdning för det kommande arbetet och det har jag gjort. Väl hemma åt vi en stadig lunch och sedan la jag mig i badet i över en timme. Skönt med lite spa-lyx för sig själv. När maken hade vilat klart gick jag och la mig istället och jag tror faktiskt att jag sov i över en timme.

Nu ikväll har vi ätit fiskpinnar (både maken och jag blev sugna på det) och till och med lillsorken åt riktigt bra, han tog om flera gånger av både fiskpinnarna och spenaten! Till efterrätt hade äldste sonen gjort pannacotta, det enda Fars Dags-firandet som blev av idag, och så såg vi Jurassic Park. Vissa scener fick vi såklart censurera för Vendel, men annars var han storligen fascinerad av alla "saurer" på teven. Det enda han blev lite rädd för var att de ska komma hit och ha sönder vårt hus. För en 3-åring är ju allt han ser på riktigt.

Hmm, jag är ganska trött nu, men det vete spörs om jag kommer att våga somna. Jag får väl hålla maken i handen och hoppas på att min kropp vet vad den gör. Det är ju trots allt fjärde barnet. Nu ikväll har jag haft lite ondare sammandragningar, men fortfarande inget som tyder på att förlossningen skulle vara igång. Sååå tröttsamt.

Min gulliga arbetskompis hade läst här i bloggen och skrivit ett inlägg till mig på Facebook. Det värmde! Det är flera som har sagt att de inte kan kommentera här i bloggen. Jag måste kolla upp vad det är för fel, men det får bli en annan dag, nu måste jag lägga mig.. Håll tummarna att jag får sova gott!

1 kommentar:

  1. *håller tummarna för att du får sova*

    Själv har jag inte somnat ännu, men kopplat i TENSen... Har börjat (eller, börja gjorde jag vid lunch-tid) få värkar med ca 10 min mellanrum, men jag -kan- inte ligga när de kommer, känns så mycket bättre när jag rör på mig, så nu kl.3 gav jag upp och klev ur sängen (för 500ade gången sen jag gick och la mig kändes det som)

    Lycka till nu vännen!

    SvaraRadera