onsdag 4 november 2009

Ingen bebis idag heller, bf + 1!

Jaha ja.. Om bebisen inte ville komma den 2 november så hade jag ju hoppats stort på den 3:e. Tji fick jag!! Min gulliga bästis på fastlandet ringde och vi pratade bort en och en halv timme, men det var väl det enda roliga som hände på hela dagen.

På eftermiddagen var jag hemma i min lägenhet och slappade lite framför förlossningskliniken på teve (gud vad de är snabba med avnavling i USA! :-o) och sedan var det tänkt att jag skulle sy, men jag orkade inte. Istället gick jag och la mig i min underbart sköna säng och sov ett par timmar. När jag vaknade hade jag så fruktansvärt ont på höger sida i magen, precis som rejält håll, och det höll i sig säkert 5 minuter. Jag kunde inte andas och fick nästan panik. Ringde maken som kom över på en gång och sedan ringde jag ner till förlossningen och de sa att vi var välkomna in på en kontroll. Vi kom dit 17.45 och jag fick ligga ner och bli undersökt av en supergullig barnmorska och så tog de en ctg-kurva. Den visade att allt såg bra ut med bebisen, men jag hade några små och ganska regelbundna värkar. Läkaren var förbi och kollade kurvan och kände på min mage också, men han tyckte att allt verkade bra, så det var bara att åka hem om vi ville. Det ville vi!

Hemma igen åt vi fläskkarré med pasta (måste ju ladda lite) och till efterrätt blev det marängsuisse. Mums! Jag hade fler värkar under kvällen, men inga som verkade göra nytta. På natten vaknade jag flera gånger och var på toa, men annars var allt lugnt.

Idag klev jag upp 10.40! Tyvärr, visade det sig, hade jag en bm-tid vid 10 som jag hade glömt. Jag trodde att jag skulle vara där vid 14. Jag som hade tänkt be om en liten gynkoll idag. Nåja, bebisen kommer ju när den kommer ändå. Efter mvc åkte vi till Café Norrgatt och åt semlor och Vendel fick en bit prinsesstårta (som jag fick äta upp till slut.) När vi satt där kände jag fler småvärkar och nu ikväll har jag haft lite ont och tryck nedåt, men jag ropar inte hej för det. *luttrad* Nu väntar vi på att maken ska komma hem och fixa lite mat. Håll tummarna att det sätter igång inatt!

3 kommentarer:

 1. Håller en tumme hårt för att bebis kommer som skjuten ur en kanon innan morgondagen visar sitt ljus... ;)

  Ha det gott (försök locka ut den med choklad, det har iofs aldrig funkat för mej, men man vet ju aldrig) =)

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna allt vad de går!

  SvaraRadera
 3. Vad ni är gulliga! Tyvärr verkar varken godis eller tjat hjälpa för att få fart på den här skruttungen. ;-)

  SvaraRadera