onsdag 11 november 2009

Teknikens under..

Det är inte alla gånger man kunnat uppdatera hela världen om ens barns födelse bara några timmar efter det stora Miraklet, men i it-åldern, med bärbara datorer och mobilt bredband är det inga problem. Det märkliga är att min blogg påstår att det är tisdag den 10 november idag, det håller jag inte riktigt med om.. ;-)

Vår "lille" son, som troligtvis ska få namnet Vemund, har varit ett absolut A-barn idag. Han har ätit och sovit och ätit lite till innan han somnat igen. När han är hungrig gnyr han lite och samma sak när det är obehagligt i blöjan. Däremellan är han bara alldeles ljuvlig! Jag är kär!

De stolta storebröderna Tin och Vendel har fått beskåda lillebror genom fönstret här på bb - det råder ju besöksförbud - och sedan har de varit hemma ensamma en stund medan nyblivne fadern kom med Cola och clementiner till mamman! Återstår att se vad bebisens mage tycker om saken.. ;-)

Jag har "Eftervärkarna from Hell" men massor av Alvedon räddar mycket! Barnläkaren har undersökt Vemund och tagit bilder som ska skickas till specialister i Stockholm. Tids nog ska vi åka dit och få hjälp med träning av handens funktioner. Imorgon ska vi på ett ultraljud för att se att vår lillsork inte har någon form av inre missbildning. *håller tummarna*

Nu ska jag mata klart det lila matvraket, byta på honom och göra mig själv klar för natten. Sömnen har varit minst sagt sporadisk för min del idag.. Wish me luck så att valpen också är trött nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar