måndag 2 november 2009

Bf 2 november 2009!

Idag är jag i vecka 39+6 och för somliga räknas det som bf. Jag hoppas såklart att det stämmer. Men, det vore lite coolt om bebisen kom den 3:e istället, för mina förstfödda är båda födda den 3:e men olika månader och år. Lillsorken var på väg att födas den 3:e men segade lite och föddes den 4:e istället. Inatt är det fullmåne och det sägs kunna inverka när det gäller förlossningar, så jag sätter min lit till månen. Jag har ju haft förvärkar flera dagar, utan märkbart resultat, men man kan ju hoppas att det gjort något till åtminstone.

Äldste sonen är vidtalad och införstådd med att han får ta hand om lillebror när det blir dags för bb-färd, i alla fall om det är en dag då vi inte har dagistid. Tonåring som han är hoppas han att det ska sätta igång på natten så att han får stanna hemma från skolan en hel dag. ;-) Blir det som jag hoppas så får han som han vill. :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Ekorren =)
  Inte sett dig på FL på hela dan, enda sen imorse, och börjar misstänka att du är inne och smyg-föder utan att berätta för oss att du for ;)

  Vad häftigt om liten tittar ut den 3:e (idag alltså) h*n med

  Kram
  Wingtear

  SvaraRadera
 2. Nej, så väl var det ju inte! :-) Det hade varit coolt, men det verkar inte bebisen bry sig om. ;-)

  SvaraRadera