fredag 20 november 2009

Gudmor och Gudfar utsedda.

Nu är de utsedda, Vemunds gudföräldrar! Eller ja, det har ju egentligen varit bestämt sedan länge. Min lillasyster stod verkligen på tur att bli gudmor nu, eftersom min bästis gick före i gräddfilen förra gången. Gången dessförinnan var det pappans kusin och första barnet har min dåvarande bästis som gudmor..

Anledningen till att min lillasyster inte blev gudmor de första gångerna var hennes ringa ålder (15 och 17 år) men nu är det alltså äntligen hennes tur! Hon har uppnått den aktningsvärda åldern av 30 år och eftersom hon har två egna barn tror vi att hon ska klara ansvaret som nu läggs på hennes späda axlar.. (Jag skojar lite, jag tror att hon blir en fantastisk gudmor i vilket fall som helst!)

Till gudfar har vi valt min bästis make. Min man fick skicka ett litet bildspel med en förfrågan från Vemund om killen ville vara hans gudfar och han ringde oss och tackade ja, så nu är allt klart. Nu återstår bara att boka kyrka, präst och lokal att hålla dopkaffet i. Många gäster blir det att bjuda med släkt och vänner spridda över landet och då är det stora problemet var de ska logeras, men det får lösa sig.

Nu är det en hungrig liten minivalp som ligger bredvid och ropar efter mat. Natti natti!

4 kommentarer:

 1. Tack för det stora förtroendet som nu äntligen läggs på mina späda axlar ;-) *skratt*
  Jadu, känns jättebra. Älskar er alla!
  Kramar!
  Lillasyster Gudmor <3

  SvaraRadera
 2. Försöker skapa ett följa-konto. Nu tror jag min nya identitet med bild och allt ska dyka upp.
  Puss och kram!

  SvaraRadera
 3. vi har oxå valt, men inte frågat dem ännu... =)

  SvaraRadera
 4. Välkommen syrran!

  Ninna: Skicka ett fint kort på sorken o fråga. :-)

  SvaraRadera