tisdag 15 november 2011

Jag blir så frustrerad..

Ja, vad ska jag göra? Vemund är ju full av bitmärken - 3 stycken på höger arm - och han kan omöjligt ha tillfogat sig dem själv eftersom de sitter på utsidan liksom.. Vendel erkänner glatt att han bitit Vemund, fast han "vet" att man inte får bitas och fast han "vet" att det gör ont, men lika fort som han erkänt har han sedan "glömt" och biter lika snabbt igen nästa gång han blir arg/sur/trött på Vemund. Det går verkligen inte att ha dem båda i samma rum (utan övervakning) mer än ett par minuter - max - sedan är det någon av dem som vrålar eller gråter.

Igår hade Vemund ramlat in i Vendels sänggavel, om han fick hjälp ska jag låta vara osagt, och spräckt läppen så blodet rann. Han var mest ledsen och störd över att det gjorde ont när han åt senare, men det var liksom inte första gången han ramlat över sängen och slagit sig. Konstigt att det inte händer när han leker ensam inne på rummet.. Själv tyckte jag såklart synd om Vemund som fick ont, men det var lite trist också eftersom jag tänkte gå till fotografen och ta syskonbild på alla tre nu på fredag.. Han är såklart söt ändå, men ja.. Ni fattar!

Nu måste jag ringa LSS-handläggarna igen och höra hur det ligger till med vårt ärende om avlastning. *djup suck*

2 kommentarer:

 1. Undrar vem han har fått oskicket att bita sitt lilla syskon från ??
  Det ringer en liten klocka när jag ser att man inte kan vända dem ryggen ens en sekund...
  Klart han vet att det gör ont - det är ju därför han biter!
  Det finns ju inget att säga som kan trösta dig mer än att vi vet att det går över och att de kan bli väldigt goda vänner som tonåringar. Suck!
  Har ni försökt att inte vara så jävla pk ?
  Kram till er alla
  från en bessewisser

  SvaraRadera
 2. Barnaga är som sagt förbjudet sedan 1979.. Jo, vi hoppas ju att det ska bli bättre med tiden, men fram till dess känns det tufft. Och vi kan inte vara mindre PK än så här känns det som ibland. ;-)

  Ps. Besserwisser <-- stavas så! Ds.

  SvaraRadera