söndag 6 november 2011

Wait for it..

Snart börjar vi få ordning, åtminstone i köket. Häromdagen "tvingade" maken med mig till RUSTA och överlät allt tapetansvar på mig. Han vill att jag ska vara nöjd, sedan bryr han sig inte så mycket om vilken tapet det blir. *modigt*

Okej, efter mycket funderande fram och tillbaka (jag ville ju att vi skulle ha en fondvägg egentligen) beslutade jag mig till sist för en mönstrad tapet som får sitta på alla väggarna! Idag har maken slipat det sista på väggarna, så förhoppningsvis ska vi få upp den ikväll när alla barnen sover. Lite mysig man-hustru-aktivitet sådär en söndagkväll. ;-)

Maken har även börjat dra loss all vävtapet i sovrummet.. Jag, som tjatat om det i typ 9 år, men bara mötts av frasen "nä, den tar vi inte ner, vi spacklar och målar över bara.." höll på att sätta morgonkaffet i vrångstrupen när jag intet ont anandes gick tillbaka till sovrummet efter frukosten. Ja, så kan det bli. Nu får vi nog köpa en rejäl rulle "genvägen" och sätta igång och kladda ner väggarna med lim där också. Spännande!

Nästa gång jag får pengar blir det en tur till RUSTA igen för inköp av färg till sovrumsväggarna! Tapeter till fondväggen därinne har vi redan..

2 kommentarer:

  1. Vad roligt det är att få lite nytt :-)

    Låter alldeles riktigt med tapet på alla väggarna, det blir ju mer ombonat.

    SvaraRadera
  2. Jo, alltså tanken var såklart tapet på alla väggarna, men jag hade tänkt mig en enfärgad på två av väggarna och en lite häftigare fondvägg på den tredje, men nu blev det alltså samma tapet till alla tre väggarna. :-) *förtydligar*

    SvaraRadera