onsdag 30 november 2011

Men lyft på hatten för tusan!

Ibland blir jag verkligen tokig på min karl! Vad är det med karlar och att inte se saker som ligger "in plain sight"!? Jag lånade en mössa av honom för några dagar sedan och nu har han tjatat på mig att han behöver den, för han fryser om öronen ute i snålblåsten. Jag har sagt att antingen ligger den i bilen eller på en av trådhyllorna i hallen.

Nu ska han ut till Kungsgården på något viktigt möte och de får inte komma in i byggnaderna utan måste vara utomhus och där är ett riktigt blåshål. I vilket fall som helst, maken frågar om den där mössan igen och jag svarar igen; antingen i bilen eller på någon av hyllorna i hallen. Maken går ut till bilen och letar utan resultat och kommer sedan in och säger något om att han får åka och köpa en ny mössa före mötet.

Eftersom jag känner honom klär jag på mig för att gå ut till bilen och leta, men innan jag går ut kollar jag på en av hyllorna i hallen, för något svart sticker fram där. Jag frågar igen om han kollat hyllorna i hallen. Ja, flera gånger, blir svaret. Hmm, märkligt att du inte hittat den då eftersom den låg där, ganska väl synlig, med bara lite av en barntröja över sig!!

Vad fasen! Ibland blir det lite lager av saker i hyllorna, LYFT på saker när du letar för tusan! Gaaaahhhh! Det här är inte första (och säkerligen inte sista) gången han letar och sedan ger upp utan att ha hittat det han söker, medan jag går direkt till stället, lyfter på saker och hittar det eftersökta.

PS. Jag älskar honom ändå!! DS.
PS2. Ja, det finns säkert massor av saker hos mig som han stör sig på! ;-) DS2.

4 kommentarer:

 1. Haha! Här är det likadant oftast när han letar efter något som jag säger finns i tvättstugan ;) Han letar länge och väl och kommer sedan upp som ett frågetecken, då går jag ner och hittar det han söker oftast omgående! Tom barnen har noterat detta och ber aldrig sin pappa hämta grejer i tvättstugan längre. (och då är allt ändå vikt i högar alt hänger på strecket så de är väl synliga)

  SvaraRadera
 2. Häromdagen låg det ett papper över en sak maken skulle ha, på bänken... således var den inte där, alternativt i ett parallelluniversum...

  SvaraRadera
 3. Jag är precis likadan som Peter.
  Monica säger att jag bara inte kan leta efter något.
  Hon hittar direkt saker som jag är säker på inte finns där...

  SvaraRadera
 4. sv: tack, ja :D

  jaa tacka Denise det var hon som gjorde den till uppvisningen :D
  PoK

  SvaraRadera