onsdag 24 mars 2010

Hemma igen.

Phuu, nu är vi hemma igen på den trygga ön. Nja, vi har förstås varit hemma ett par dagar redan, men det blir lite jet lag efter den lååånga resan över vattnet vet ni. ;-) Vemund och jag har varit helt utslagna och sovit massor. Han efter alla intryck tror jag och jag för att jag har så arslans ont överallt i hela kroppen. Mest i vänstra knät, höften och ryggen, men även i armarna, armbågarna, handlederna och fingerlederna på båda sidor. Trist! Det blir värre vid stress och kyla och det har ju varit en del av bådadera under helgen som gick.

Det var i alla fall väldigt trevligt att hälsa på mamma med samsärbo, träffa syrran med dotter (tror ni inte jag glömde hennes paket här hemma!?) och bli lite uppassad med vällagad mat flera gånger om dagen. Min man lagar väldigt god mat också, men det blir inte riktigt detsamma som att vara hemma hos någon annan. Login var kanske inte lika mycket att skryta med. Vi fick sova på golvet i vardagsrummet första natten och under matbordet (!) i matrummet andra natten. (Det var mitt eget förslag, så ingen skugga över min mor!) Inte så bra för min rygg, men det var rätt mysigt där under bordet.. Vi får väl hålla tummarna att mamma vinner sina miljoner på Lotto så att det blir en stooor herrgård någonstans i skärgården. Där blir det säkert eget rum, med egen uppasserska.. Eller..?

Jag fick ju äntligen min hett eftertraktade vagn också! Den är jag väldigt nöjd med, men liggdelen som var till kan vi bara glömma. Vemund var på gränsen till för lång för den redan och med åkpåse/overall blir det på tok för trångt. Han får sitta - eller nåja, halvligga - i den fina turkosa sittdelen istället. Han verkar väldigt nöjd med det. Bilder kommer!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med natten om den blir lika besvärlig med rygg-höftvärk som föregående. Inte blev det bättre av att Vemund var pigg som en mört vid halv 8 och vägrade somna om innan han fått ny blöja, lekstund och lite gröt heller.. När han väl somnade var jag för pigg istället. Mina ungar är så söta - när de sover.. ;-)

Natti natti!

2 kommentarer:

 1. *Håller också tummarna att mamma vinner många miljoner på lott och kan köpa herrgård* :-)
  Instämmer i gnället också över värkande leder också, vi är gamla nu syrran... :-P

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem!
  Väntar med spänning på vagnbilder!
  Tycker inte om tillverkarnas bilder, de visar så sällan det ,man verkligen vill se =)
  Blev ju kär i vår extravagn av misstag när jag surfade annan vagn på blocket och såg hur praktisk den verkligen var (borde inte tillverkaren promma sin vagn så mycket som möjligt på hemsidan tycker man?)

  SvaraRadera