måndag 29 mars 2010

Nästa projekt - leka med frigolit..

Maken byggde en kul "frigolitskärare" som vi båda haft mycket roligt med. Jag ska försöka komma ihåg att lägga upp en bild sedan. Att skapa i frigolit är enkelt och billigt, men kanske inte jättenyttigt.. Det luktar i alla fall bläh, så man får öppna fönstren och sätta igång takfläkten. Här är ett exempel på vad man kan göra med skäraren iaf. Jag är ju lite darrhänt, så någon som är stadigare på handen skulle säkert kunna göra det ännu bättre, men huvudsaken för mig är att jag har skapat något jag vill ha! Sedan ska jag måla bokstäverna också och sätta på väggen i Vemunds rum (eller kanske vid vaggan i vårt rum då.) Vendel ska också få sitt namn i frigolit. Avslutar med en bild av Vemund i dagens outfit, en födelsegåva från kompisen Ina.
Nu ska vi få upp Vendel ur badkaret och ta oss iväg till öppna förskolan. =)

3 kommentarer:

 1. Hej Vendeltid. Öbon här. Trevligt att höra av dig. Undrar dock, hur hittade du till min blogg? När jag skrev om genuspedagogiken försökte jag länka till Newsmill, men lyckades inte, vad jag kan se.

  Ha det gott!
  /Öbon

  SvaraRadera
 2. Wow vad snyggt med frigoliten! Nu låter vi vår kreativitet flöda för fulla muggar!! :-D *Go sis!!!*

  SvaraRadera
 3. Öbon: Jag tror att du var länkad hos någon av de andra jag har tillagda som favoriter, men just nu minns jag faktiskt inte hur jag hittade till dig.

  Syrran: Ja, nu kör vi! (Som Vendel säger.)

  SvaraRadera