måndag 15 mars 2010

Inlägg 100!

Här händer det saker må ni tro. För det första är det här inlägg 100 sedan bloggen startades. *kastar serpentiner och konfetti omkring mig* För det andra har min lille bebis officiellt blivit stor! Han har nämligen fått sin första smakportion! Med de andra tre var jag övernitisk och vägrade ge dem något annat än mjölk eller ersättning innan de blev 6 månader, allt enligt WHO's rekommendationer, men Vemund är så stor i maten och så nyfiken på allt vi äter så jag tänkte att wth och bestämde mig för att i alla fall prova med lite potatis. Här är resultatet:

Hmm, vad är det här då? Vemund ser en aning skeptisk ut. 14 mars 2010.
Potatis? Ja, inte var det lika gott som bröstmjölk inte!
Men mamma då! En sked till..?
Nä, nu får det räcka för den här gången tycker jag!
En annan sak som hänt är att jag äntligen fått ändan ur vagnen och lagt ut lite auktioner på tradera. Inte en dag för tidigt, men usch så jobbigt det är att tvätta, stryka, fotografera och skriva säljande texter.. ;)
Nu är det bara att hoppas att folk vill ha det jag säljer, för dels tänkte jag få lite pengar till resan upp till Stockholm nu i helgen då jag ska hämta barnvagn och gratulera syrran och dels till den 9 april då jag har halvseriösa planer på att ta mig (och Vemund) till Göteborg och barnmässan där!
Hur det blir med Stockholm är jag förstås inte helt säker på eftersom Vemund är genomförkyld och min mamma (där vi ska bo) är livrädd för förkylningsbassilusker, så det vill till att han kryar på sig, eller så får vi vänta med vagn och firande tills Vemund är piggelin igen..
Nu ska jag passa på att få lite välbehövlig sömn, som uteblivit dels på grund av sjuk bebis och dels på grund av den sjuka bebisens - inte alls sjuka - storebror. Vendel har varit väldigt pigg och aktiv och inte har vi kunnat gå till öppna förskolan idag som tanken var, så vi ser fram emot dagis imorgon istället. Natti natti!

5 kommentarer:

 1. Grattis Vemund till första potatisen !
  Morfar

  SvaraRadera
 2. fina kläder du har lagt upp!

  Det ska bli spännande att se vad Linus kommer tycka när han börjar få smakisar, hittills har han ju vräkt i sig allt som liknar mat =)

  SvaraRadera
 3. Tack Ninna! :-) Vemund var som synes ganska skeptisk, så man får kanske prova många gånger innan det funkar bra. :-)

  Vemund hälsar till morfar och tackar. ;-)

  SvaraRadera
 4. Gudmor tittar också in och grattar till första fasta födan! :-)

  SvaraRadera
 5. Vad fina kläde du säljer på tradera. Precis min smak =) Synd att de var lite små. Men jag gillar jackan,lägger den i minneslistan =)

  SvaraRadera