måndag 8 mars 2010

8 mars 2010

Idag är det 8 mars - Internationella Kvinnodagen. Förr om åren var det även min dotters namnsdag, men några mossiga gubbar i någon mossig akademi tyckte att hennes namn var för gammalt och omodernt, så det togs bort! Ett par år senare låg hennes namn högt upp på topp 100!!

Som en del av "firandet" av I.K gav Sofia Wärngård-Lang en föreställning på Almedalsbiblioteket av sin fantastiska enmansshow/monolog "Bitterfittan Airlines". Den är baserad på Maria Svelands roman "Bitterfittan" och Sofias tolkning är helt suverän! Jag var och såg den när jag väntade Vemund och jag har pratat om den sedan dess! Nu såg jag chansen att låta maken få se den också. Jag har tjatat på honom i flera dagar för att han inte skulle glömma den och till och med skrivit in det i almanackan. Vi åt mat tidigt och så skickade jag iväg honom i god tid för att han skulle få parkering och allt. Så kommer han hem 20 minuter efter att teatern skulle ha börjat! :-o Det visade sig att det var så populärt så salongen hade blivit fullsatt på nolltid. Det är bara att hoppas att han får en ny chans snart! Den är absolut sevärd!

Nu ska jag fotografera lite kläder till tradera, betala några räkningar och försöka få inte bara en, utan två, småsorkar i säng. De två stora sorkarna har jag för länge sedan givit upp hoppet om.. ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar