måndag 21 februari 2011

Lämnade Vemund ensam på dagis...

Idag fick jag lämna Vemund på dagis redan efter samlingen, runt 9.30. Jag gav honom en puss på kinden och vinkade och han vinkade glatt tillbaka. Det kändes lite märkligt att åka hem, utan honom, men jag passade på att fika i lugn och ro, namna lite kläder och kolla effell.

Fröknarna hade sagt att de skulle ringa om han blev för ledsen så jag hade mobilen med mig överallt. Jag blev lite nervös när det faktiskt ringde från "okänt nummer" men det var bara den trevliga kvinnan från Försäkringskassan, som meddelade att det enda läkarintyg de fått till vårdbidraget var det för Vendel och det är även det enda vi har fått. Alltså saknas fortfarande det för Tin och det för Vemund. Hon sa att det brukar ta ungefär 3 veckor innan de får in dem, så Vemunds läkare har ungefär 2 veckor på sig att skicka in det. ;) Tins läkare däremot ligger 2 veckor efter tidsschemat nu. Hummm.. Jag får nog ringa BUP och trycka på lite.

När jag väl kom tillbaka till dagis möttes jag av en stålande glad Vemund, med en liten klick pannkakssylt på örat. Han hade med god aptit mulat i sig 3 (!) pannkakor på egen hand, med hjälp av en sked. Han hade även druckit nästan en hel mugg vatten och haft på sig haklappen hela måltiden, utan att protestera. Dagis is tha shit! Fröknarna trodde att han hade fixat att stanna kvar på vilan också, men det blir i morgon eller i övermorgon istället. När han kom hem var det bara att lägga ner honom i sängen i alla fall, på två minuter sov han gott och gör så än, två timmar senare. :)

2 kommentarer:

  1. Duktig min lille gudon är <3!

    Vad är det för intyg du behöver få in för Tin och Vemund?

    SvaraRadera
  2. Läkarintyg på Vemunds dysmeli och Tins ev. AD(H)D. :)

    SvaraRadera