tisdag 15 februari 2011

Never ending stoooory - igen.

Var hos tandläkaren idag - igen! Det känns lättare att gå dit för varje gång, men därmed inte sagt att det är lätt alls! ;) Min tandläkare är helt underbar och det allra bästa är nog att han har humor! En lite bisarr, svart och udda form av humor, men det funkar! Det är fasen så mycket roligare att bli misshandlad av någon som har humor än någon som bara sitter och muttrar surt när man beklagar sig över att det gör ont.

Jag fick jätteont av foglossning efter promenaden till och från dagis igår, så det kommer tyvärr inte att bli det där mysiga traskandet genom skogen för mig och Vemund om morgnarna, som jag sett framför mig. I alla fall så hade jag ont när jag låg i tandläkarstolen också, så jag fick en kudde under ryggen. Sedan fick jag lite frågor av tandläkaren om foglossning gör ont (!) och att han själv inte upplevt det. Ehm, nä, men man vet ju aldrig vad framtiden bär med sig. ;)

Något annat som fortsätter "for ever" är storyn om min a-kassa. Jag ringde förra veckan och hörde mig för. En inte alltför otrevlig kvinna svarade att jo, minsann, nu hade de ju faktiskt fått in alla intyg de ska ha.. - Jaha, tyckte jag, och..? - Jo, vi jobbar på ärendet. - Mhmm, snällt! Kan du säga när jag får pengar då, OM jag får några. Ja, se det visste hon inte och hon kunde inte göra ett dugg för att snabba på det, men den här veckan, eller möjligen nästa skulle det nog vara klart och jag kan få mina pengar. Men oh, tack då.. Bättre tre månader för sent än aldrig. :)

1 kommentar:

  1. Tänk ett sånt meck det ska behöva vara med för att få sina pengar :/

    ... Jag tycker du ska ge kexchoklad blåbär ett försök ;) Tror du kommer gilla den.
    Kram

    SvaraRadera