måndag 28 februari 2011

Är det ..... en storm? Är det en tromb? Är det en jordbävning?! Nej, det är Bröderna Bus som varit i farten igen! *suck* Så här fint är det konstant i vårt kök nuförtiden. Någon som förstår att jag vill ha ett hus med varsitt rum till barnen att leka i, ett större kök och bättre förvaring? ;) Det lortiga fönstret kan jag bara delvis skylla på barnen, resten är bristande intresse och ork från de vuxnas sida att putsa varje vecka. :)

5 kommentarer:

 1. *ASG*
  sådär ser det ut om man släpper lös nuffe obevakat i ett osäkrat kök (läs farmor och farfars, samt mormors innan det kom skåplås)

  Konstigt det där... =)

  P.S. av någon anledning kunda jag inte logga in på google, därav bara namnet

  SvaraRadera
 2. Vi hade ju skåplås (nåja, gummisnoddar då) men dem pillade Vendel enkelt loss och sedan var det fritt fram för de små huliganerna. :D

  SvaraRadera
 3. Jag har ägt nya huset i två år nu och aldrig = aldrig! putsat fönstren.
  Ändå är de som nya. Fördelen med att utan barn bo i ren och frisk natur fjärran från trafik.
  Hoppas att du får ditt drömboende!
  Pappa

  SvaraRadera
 4. Vi har underbar natur här också.. Just nu är det två fina kluttar från förbipasserande fåglar på utsidan av fönstret i tillägg till Vendels fingeravtryck på insidan. ;)

  SvaraRadera
 5. Vi har nog nån "stöka-ner-gen" i kroppen syrran. Som ungarna då naturligtvis får ärva också... :-p Du ska se Ebbas rum just nu.

  SvaraRadera