torsdag 27 maj 2010

Barnsligt sur - är vad jag blir..

Förra månaden fick jag en faktura från tradera och glömde så bort den igen. (Nackdelen när man får fakturor via mail istället för på internetbanken eller via avi i brevlådan.) När jag väl kom på det betalade jag den omgående. Dagen efter fick jag ett påminnelsemail från dem med en tilläggsavgift på 50:- Eftersom jag redan hade betalat tänkte jag inte så mycket på det, men när jag kollade mitt traderakonto så stod det att jag inte hade betalat alls. :o

Sedan framkom det att de haft strul med sina banköverföringar m.m. så trots att kunder hade betalat stod det att de hade obetalda fakturor. Nå, tiden gick och jag trodde att allt var frid och fröjd, men idag fick jag ett mail från tradera att mitt konto var avstängt - pga obetald faktura. Nu är det iofs "bara" påminnelseavgiften som ska betalas, men jag tycker att jag ska slippa den. *surar som en barnunge* Visst, jag var ute i sista stund med min betalning, men den gjordes dagen innan de skickade påminnelsen och på mitt bankkonotutdrag står att pengarna drogs från kontot samma dag jag gjorde överföringen så det så! Punkt.

När sån't här händer blir jag så barnslig och tänker att ska de ha de pengarna eller hotar med att stänga av mig så kan de få göra det och sen avregistrerar jag mig. Det är ju inte precis så att deras sajt är den enda köp-och-sälj-sajten på Internet! ;) Nä, jag ska ta och kolla blocket, Loppi och Eniro istället tror jag. Bye bye Tradera!

2 kommentarer:

  1. Jag har sån tok-oordning på databordet att fakturor hamnar underst och glöms bort titt som tätt. Lite småjobbigt...

    SvaraRadera
  2. Ja, inte ger det några vuxenpoäng att tappa bort fakturor inte.. Hmm, vem behöver ansiktslyftningar och fettsugningar för att känna sig ung!? ;)

    SvaraRadera