lördag 12 juni 2010

Liten uppdatering igen.

Nu händer det mycket här igen. Varför kan inte viktiga saker dela upp sig lite, så man inte får allt i famnen på samma gång?

För det första har jag inte hört något från min läkare angående de prover jag tog för över 2 veckor sedan. När jag pratade med vårdcentralen fick jag veta att läkaren tagit semester!? Jaha, tack för den då. En annan läkare ska ringa upp mig på måndag istället. Jag har åtminstone hämtat ut mina mediciner och börjat ta dem, så jag hoppas på att märka resultat snart.

Sedan var vi hos bvc och sjukgymnasten med Vemund i fredags (igår alltså.) Han hade gått ner 10 g och väger nu 9960 g till 72 cm. =) Någon lyckas bättre med formen inför Beach 2010 än jag kan vi säga. ;) Hos sjukgymnasten fick han en ny - större - skena igen. Dessutom hade hon, i tillägg till hans vanliga, gjort en specialskena med större lufthål och velour som foder istället för den vanliga grisrosa filten. Detta eftersom Vemund fått konstiga utslag på armen, som kanske kan bero på skenan. Jag undrade om vi kunde få velouren i royal blue med guldkronor nu inför kronprinsessbröllopet, men den var tydligen slut, så Vemund fick nöja sig med beige velour istället, men mjuk och skön blev skenan i alla fall. Tyvärr hade vi inte kameran med oss. Dysmeliteamet i Stockholm var fascinerade av vår metod att låta handkirurgen gjuta av Vemunds arm med gips och låta sjukgymnasten forma skenan efter modellen, så det vill de veta mer om. Kul att vi kan få vara föregångare inom en sån sak. =)

Vemund passade på att bli hela 7 månader igår. (Herregud så fort tiden går!!) Bild kommer när jag orkat ladda över från kameran. Tin hade skolavslutning på kvällen, så det var en fullspäckad dag. :) Nästa år slutar han 9:an, det känns helt sjukt. Tänk att jag har så stora barn, jag som nyss tog studenten själv, typ..

Jag har fått äran att testa nya ullbyxor åt Imse Vimse, så det har vi, Vemund och jag, ägnat oss åt i veckan. Nu vet jag inte hur mycket jag får berätta, men jag kan säga att jag är lite besviken än så länge. De har gjorts mindre för att vara smidigare och nättare, och det är ju bra tänkt, men med min lille knubbis så blir de på tok för små och inte får jag plats med extra fyllning inför natten heller. Hoppas att det åtgärdas tills de kommer i produktion.. Annars får jag väl helt enkelt bara gå upp en storlek istället, för ullbyxor måste man bara ha nattetid! Me löööv! Dessutom hittade jag några Imse Vimse AIO i en kasse hemma i lägenheten, så nu har jag glädjen att använda dem igen också. Härligt!

I morse åkte Tin till sin pappa på fastlandet, så nu har vi bara de två småsorkarna hemma, men jag hoppas att Saga kommer över med sina kompisar snart. Det blir tomt med "bara" två barn. Nu när Vemund är så pass stor har jag monterat in en stor bilbarnsstol till honom också. Den är ju stationär till skillnad från babyskyddet, så nu blir det trångt om man vill vara tre i baksätet. Tänk att vi har en 7-sitsig bil och ändå får vi inte plats med allt och alla. Det måste vara ett sån't där fysiskt mysterium! :D

Nu ska jag gå och natta en tills nu alldeles för pigg Vemund, som börjar slå över till övertrött. Hoppas att han sover för natten sen, det har varit dåligt med det på sistone, men hoppas kan man ju som sagt!

2 kommentarer:

  1. Vi har en likadan bilstol till Gibson. Den är toppenbra tycker vi!

    SvaraRadera
  2. ja jag har pratat lite med Bella vi kanske kommer den 28, så vi kommer nog kanske gå på bio också :P puss puss <3

    SvaraRadera