onsdag 2 juni 2010

Shoppat från Lindex till småsorkarna.

Jag berättade ju att jag köpt lite nytt till Vemund (och Vendel) via Lindex hemsida. Idag plockade jag ur massor ur Vemunds garderob, både sån't som var på tok för litet och sån't som jag tycker är alldeles för trist att ha på honom nu när det är sommar! (Det som fortfarande är lagom stort, men i för murriga färger knölade jag bara in längst ner i lådbacken..) Här är det nya i ljusa, härliga sommarfärger: Vemund: Body med prinsesstårtor, body med elefanter. Vendel: Rosa t-shirt.
Vemund: Orange bodysuit med elefanter, randig body med sköldpadda, body med äpplen och päron.
Vemund: Turkos bodysuit med elefanter. Vendel: Turkos t-shirt med gamla bilar.
Tin behöver nya byxor så han får ett gäng jeans från Ellos istället. Tyvärr levereras de inte förrän i slutet av juli (?) men den som väntar på något gott.. ;)

5 kommentarer:

 1. Fina grejer, men som sagt, glöm inte RENSA!!! ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag rensar, jag rensar.. ;)

  SvaraRadera
 3. Denna helg kommer jag att ha temahelg baby på min blogg. Jag kommer att ha riktigt många tävlingar, recensioner, skriva om mina favoritbutiker på nätet, visa babysaker, och komma med tips, rabatter... Jag kommer även ha en "fråga experten spalt" där ni kan ställa frågor till en läkare och babysimexpert. Besök gärna min blogg nu under temahelgen! =) Kram, Diana

  SvaraRadera
 4. Vilka söta kläder, väntar själv tillökning och då ska det shoppas.

  SvaraRadera
 5. Johanna: Det är så otroligt mycket roligare att shoppa till barnen än sig själv! :D

  SvaraRadera