onsdag 23 juni 2010

En tvivelaktig komplimang.

När vi var på Tins skolavslutning fick jag en av mitt livs mest tvivelaktiga komplimanger. I alla fall vad jag kan minnas av dem jag - trots allt - fått genom åren:

Jag stod och pratade med en kvinna när hon säger:

- "Vilka söööta barn du får!!"
- "Tack!" svarade jag och kände mig glad och stolt.
- "De är ganska lika pappan va?"
- "...mhmmm.."

Nu garvar jag bara åt det. Maken garvar ännu högre, hmmppff.. Hoppas att kvinnan i fråga inte kommer på vad hon egentligen sa till mig. And for the record; mina barn är väldigt lika både mig och sina pappor. ;) Dottern är nästintill en kopia av mig (men 50 kilo lättare, typ) och ibland när jag ser på Vendel är det som att se sig själv. :)

6 kommentarer:

 1. Vet du vad en unge sa till mig på tunnelbanan då? Jag sattt och slurpade på min Magnum Strawberry White i godan ro när en unge med ögon stora som tefat sätter sig mittemot och stirrar på mitt intagande av glassen. Han sitter och stirrar en bra stund innan han plötsligt säger: Akta dig så du inte äter för mycket av den där glassen så du blir supertjock!!
  He he.
  Den var lite rolig ;-)!

  SvaraRadera
 2. Du får söta barn för att du är söt darling. Såklart man ser dig i dom :-) Ingen tvivel om den saken. Alla 4 barnen är supersöta och dom har ju inte samma paps sådeså. Den största sötgenen måste sitta hos mamman med andra ord.
  Kram erica

  SvaraRadera
 3. Så tokigt det kan bli =)
  Får vi höra hela tiden, vad söööt han är, och vad han liknar på pappa...
  Fast han är ju "mest" söt för att han charmar och gör sig till, och enligt mor min gjorde jag exakt likadant när jag var så gammal...

  SvaraRadera
 4. Ganska förmätet av folk att tro att dom vet hur pappan ser ut...
  Saga är ju världens likaste sin mor.
  Kram!
  Morfar Jan

  SvaraRadera
 5. ja alla säger att jag är lik dej men alla säger också att jag är lik Martin och pappa och min kompis... vilket känns lite fel eftersom min kompis är en kille :P ja men det är roligast att vara lik dej ! :D <3

  SvaraRadera