torsdag 26 augusti 2010

Typiskt..

..eller pypist som Vendel skulle säga. Enda dagen på hela veckan, ja på hela månaden faktiskt, som maken har något att göra utanför hemmet så är Vemund supersjuk. Han har varit småfebrig några dagar, men han brukar å andra sidan vara lite varmare än vi andra, så vi har inte tänkt så mycket på det.

Inättras blev han plötsligt kanonvarm! Han har såklart velat äta oftare då, eftersom han blir törstig av värmen. Mitt under amningarna har han plötsligt ryckt till och blivit jätteledsen. Nästan som de där sömnrycken man kan få ibland, men ändå inte. Mini-feberkramper?

Maken och Vendel åkte iväg redan vid 8.30 och jag hoppades såklart på att få sova med sjuka bebisen, men icke. Han ville upp och har nu fått torr blöja, supp (Alvedon) och gröt. Han somnade och sov kanske en kvart i sängen, men sen ville han upp och nu ligger han och gallskriker i Panoraman. Han vill inte vara i famnen, han vill inte vara nere på golvet, han vill inte vara i sängen och han vill uppenbart inte vara i vagnen. Vad ska man göra?

1 kommentar:

  1. Gudfar skickar krya på dig hälsningar till lilla vemund :) /johan

    SvaraRadera