tisdag 3 augusti 2010

Regnet det bara öser ner..

Jag orkade faktiskt komma iväg på tjejkvällen i lördags och hade riktigt trevligt! Det var ett par tjejer till som jag kände sedan tidigare, men jag har aldrig umgåtts med dem. Det hindrade oss inte från att prata om allt mellan himmel och jord, äta god kycklingpaj och dricka tillsammans. Jag åt paj, sallad och drack alkhoholfri öl, men dagen efter kunde jag lätt ha trott att jag druckit starköl. Trots att jag var hemma redan 22.30 (i tid för ett avsnitt Arkiv X med maken) så hade jag jordens huvudvärk dagen efter. Jag misstänker att det var min kropp som protesterade mot alla kolhydrater den plötsligt fick efter över en månads avhållsamhet. :)

På söndagkvällen var vi och lekte en stund i lekparken nästgårds. När Vendel och Vemund somnat hämtades finaste Saga vid båten och gissa om Vendel var lycklig när han vaknade i måndags morse och "syjjan" äntligen hade kommit. Hon hade förvisso ingen grön klänning, men det verkade duga gott ändå att hon bara var här.

Igår (måndag) satt Saga och jag och beställde lite nya kläder åt henne från Ellos En tjej måste ju ha lite nytt till skolstarten, vilket inte hennes pappa riktigt håller med om. När det gäller stora frågor får vi ju försöka hålla enad front, men när det gäller kläder tar jag Sagas parti! ;) Några plagg till Vendel *host* slank visst med också. Dessutom har vi hämtat ut lite fler shorts som jag beställt till honom tidigare. Han vägrar ju att leka utomhus på dagis vid vattenspridaren om han inte har badbyxor, så nu hade jag beställt badshorts. *kompromiss*

Jag tog massor av fina bilder av alla tre syskonen och de ska nog komma upp i bloggen bara jag orkar ladda över från kameran. En sak som jag absolut var tvungen att fota var Vemund, som äntligen kommit på hur man gör när man reser sig till sittande från liggande! Vi la honom på golvet och sekunder senare satt han! Visst ramlade han efter en stund, för han har inte riktigt fått in snitsen på att lägga sig igen, men han ramlade med stil. (Att sen storebrorsan "hjälpte" honom omkull ett par gånger med får man väl räkna med.. *suck*) Imorgon ska vi äntligen träffa BUP-läkaren! :)

Idag, liksom igår, är det riktigt tråkväder. Jag har tvingat mig ut i regnet och postat några traderapaket och fyndat ett par brallor till Tin på Lindex rea! Nu ska jag ta en kopp te och se om Vemund är sugen på lite gröt. Har jag tur får jag sällskap av Saga och kanske Vendel också. :)

2 kommentarer:

  1. JAg kikar gärna in på din blogg. Så fin! Mammact på dysemlitråden. Kram cilla

    SvaraRadera
  2. Krama favorit-Saga-skruttan från hennes favoritmoster!! <3

    SvaraRadera