måndag 23 augusti 2010

Nytt läkarbesök för Vendel imorgon...

Idag ska jag verkligen ta tag i mitt traderande. Just nu ligger en massa plagg i tvättmaskinen ihop med en halv skopa Vanish. Jag hoppas att de små, men ack så irriterande, fläckarna ska försvinna så att jag kan få några kronor för Vemunds urväxta kläder iaf. =)

När jag kom hem från en runda där jag bland annat hämtat ut Vendels "nya" gröna Po.p-jacka (traderafynd) så hörde jag att maken pratade i telefon med någon. Det var sköterskan vi träffade på BUP. Nu är det dags att börja med medicin till Vendel så vi ska dit imorgon vid 9 och träffa läkaren, Henrik Pelling.

Det är ju många som hört av sig och ifrågasatt att vi fått diagnos så snabbt på Vendel, så maken frågade sköterskan om det. Hon svarade att Pelling är bland de främsta inom området i Sverige, och för honom fanns det inga tvivel alls om att Vendel faktiskt har ADHD. Det märkliga är att t.ex. bvc-sköterskan (som sett hur Vendel inte fungerar) och personalen på öppna förskolan plötsligt blev betänksamma och tyckte att det var snabbt och tidigt med diagnos till Vendel, fast de själva misstänkt samma sak i över ett halvårs tid.. Nåja, jag litar på läkaren jag, och det mesta jag läst om ADHD är det bara att kopiera så har man Vendel i ett nötskal. ;) Nu ska jag gå och mata Vemund och se om han vill testa lite vanlig smörgås igen.

1 kommentar:

  1. Ska bli intressant att se om medicinen fungerar på Vendel. Rapportera mera snart igen :-)!
    Stolt moster

    SvaraRadera