onsdag 7 april 2010

Busy week...

Vemund är en upptagen liten herre, sin ringa ålder till trots. Hade han nu varit en "normal" unge hade vi väl haft ett besök hos bvc en gång i månaden för att kolla vikt och längd och färdig med det, men nu är han ju inte helt "normal" - vad nu det är?

I eftermiddag har vi som sagt ett besök hos ortopeden för att träffa en handkirurg som kanske kan ge oss lite tips på hur vi kan träna hans hand och utforma skenan så att den sitter bättre. Som det är nu sitter den ju på max ett par timmar på natten, innan han lyckas krångla sig ur den. I helgen är vi så bortresta för att gå på barnmässan i Göteborg samt träffa Vemunds gudfar och mammas bästis = frun till Vemunds gudfar.

När vi kommer hem är det "direkt på det" igen. På måndagen är det besök på handmottagningen för att ev. modifiera skenan om handkirurgen haft åsikter om utformningen och på tisdag ska vi till barnläkaren, han kollar mest allmäntillståndet och ser att arm och hand ser ut som de ska - med hänsyn taget till dysmelin och på onsdag är det dags för vanliga bvc med 5-månadersvaccination...

Pust, jag blir alldeles matt när jag tänker på det. Det är en himla tur att Vemund är en så god och glad unge, som tar det mesta med ro och möter världen med ett leende. Han verkar inte vara så lättstörd och möter de flesta nya kontakter med devisen att "främlingar är vänner du ännu inte känner"! =)

1 kommentar:

  1. testa om den går att beställa:
    http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/70046622

    SvaraRadera