söndag 18 april 2010

Den som söker..

..skola finna (och den som röker får finnar!?) Eller; »Ty var och en som har, åt honom skall varda givet, så att han får över nog; men den som icke har, från honom skall tagas också det han har.« (Bibeln, Matteus 25:29.)
Här har jag gått runt och suckat över att jag sålde av alla tygblöjor när Vendel vuxit ifrån dem och tyckt att det var lagom dumt gjort. Så vann jag ju blöjor från Imse Vimse och min kompis har lovat mig att få botanisera i hennes tygblöjesamling. Vad händer då? Jo, vi ska göra i ordning en ny skötbordshörna åt Vemund och röjer då ur garderoben i det som var mitt "gamla kontor". Gissa vad vi hittar? Ja, såklart är det vad vi hade på gamla skötbordet, inklusive alla tygblöjor, som jag var övertygad (haha) om att jag sålt eller slängt för länge sedan!! Förvisso en glad och välkommen överraskning. Nu kommer Vemund definitivt att ha blöjor så han klarar sig blöjanvändarperioden ut. (Jag kommer gärna hem till dig ändå Angelica, tygblöjor kan man uppenbarligen inte ha för många!)

2 kommentarer:

  1. så...
    blöjor och filtar...
    tror jag håller mig ttill broderier och tyg ;)

    SvaraRadera
  2. Förstås att du blev glad. Jag råkade också ut för något liknande när jag i botten av en stor pappkasse hittade 40 blöjor jag glömt att jag hade så jag kunde skjuta upp VC-besöket en månad till.

    SvaraRadera