fredag 2 april 2010

Påskmarsch 2010!

Igår, skärtorsdagen den 1 april 2010, gick vi med i Påskmarschen i Visby för första gången. Det var sjukt mycket folk och det tog en evighet att ta sig från Östercentrum där allt startade och ner till Almedalen, men vädret var fint och sällskapet trevligt. När vi kom ner till Almedalen fick alla som var utklädda påskägg. Barnen fick godis och vi vuxna fick riktiga ägg.
Hästbacken 1 april 2010.
Jodå, vi var sminkade såklart..
Vendel däremot ville inte ha fräknar och huckle.
Men Vemund hade inget emot det och fick ett godisägg som belöning!!
Nu kanske det blev så att hans mamma åt upp det mesta av godiset, men det innebär ju att han också får ta del av det, i förädlad form så att säga..? Vendel fick faktiskt ett ägg han också för hans pappa bytte sitt 6-pack med riktiga ägg mot ett godisägg. Nog tycker jag att det är lite fusk eftersom Vendel inte ville klä ut sig, men å andra sidan så är han stark i sin integritet och det är ju en bra egenskap trots att det är lite jobbigt när han står emot alla övertalningsförsök - hela tiden och varje gång!

4 kommentarer:

 1. Mosters sötaste lilla Gudson var sötaste påskkärringen i Visby bedömer enväldig och opartisk jury ;-)!!

  SvaraRadera
 2. Vilken söt blogg du har här. Och vad roligt med en massa länkar i din text i dina inlägg. Blir mycket roligare att läsa då. Ha en fortsatt glad påsk.

  SvaraRadera
 3. Tack tjejer! :) Roligt med fler läsare. Det ger en kick att fortsätta hitta roliga saker att skriva om.

  Fortsatt glad påsk till er också!

  SvaraRadera
 4. Nej vad söta ni var, du och mannen!
  Vendel och Vemund var oxå söta såklart!
  Påsk-KRAM från Draken, mårdhunden och drakvalpen

  SvaraRadera