tisdag 17 maj 2011

Suuuuck!

Helt seriöst, jag vet inte om jag orkar med mer.. Vendel får ju se film för att varva ner och sjunka in i sin egen lilla bubbla när han kommer från dagis (jaja, förskolan) men även på helgen ber han om att få se film, och det brukar han få, under förutsättning att han äter frukost med oss och leker en stund med Vemund först. Så även i helgen som gick.

På eftermiddagen i söndags tänkte vi åka en tur på södra delarna av ön, för att kolla på ett nytt hus som vi blev lite intresserade av. När maken går ner för att stänga av teven i källaren hör jag bara ett vrål.. Vendel har tagit en vass flintasten och repat hela teveskärmen, från sida till sida, uppifrån och ner. Jag orkade inte ens bli arg! Vad ska man göra? Han vet att han inte får göra så, han vet att vi blir arga, han vet att han inte får se mer teve om han förstör den, och ändå.. *suck*

Tidigare under dagen hade han dessutom med "a little help from his brother" totaltrashat i sitt rum, rivit ner det mesta från hyllorna och ur lådor samt rivit ur madrass och sängkläder ur sängen och slängt ner hela ribbottnen på golvet. Den gulliga lilla pallen från IKEA var också nedmonterad. Jodåmensåatte.. Kanske en protest mot att vi inte orkade gå till lekparken på söndagen efter att ha varit där några timmar i lördags, med bråk och skrik och rymningstendenser när vi skulle därifrån. *djupare suck* Jaja, vi kan ju hoppas att åtminstone teven går på försäkringen, men jag betvivlar det.

1 kommentar:

  1. ojoj. jaja det hjälper ju inte att bli arg heller för gjort är gjort. hoppas att det går att få knas på vad ni ska göra med tvn.
    Kram,erica

    SvaraRadera