torsdag 28 april 2011

Softar lite...

Igår var jag på FK och lämnade in (ännu) ett intyg till dem. Den här gången var det dock av roligare art, ett moderskapsintyg som krävs för att man ska kunna begära föräldrapenning för den här bebisen när det blir dags. :) Sedan åkte jag vidare till Öster och gjorde lite bankärenden, kollade piercingsmycke till näsan (men köpte inget, skulle bara kolla utbudet) och sen tog jag en cheeseburgare innan det var dags att åka och hämta Vemund på dagis.

När jag hämtat honom var det dags att åka hem och packa väskan med badkläder och skynda till vattengympan för blivande mammor. Det roliga är att en av de andra mammorna har barn på Vemunds dagis så vi har börjat prata en hel del med varandra. Igår blev vi sittande en bra stund i bastun och sen fortsatte vi prata medan vi gjorde oss i ordning och gick därifrån. Man (läs: jag) är ju inte särskilt social nuförtiden, så det behövs verkligen en liten stund av prat, skratt och avslappning de där 90 minuterna i veckan. :)

Till själen blir jag uppfriskad och gladare av gympan, men tyvärr är min kropp inte riktigt av samma uppfattning. Visst använde jag bälte och kryckor igår, men det blev för mycket rörelse ändå. Igår kväll och inättras gjorde det riktigt ont i rygg och bäcken och idag har jag ont i nerven ner på högra sidan av höften/låret också. :( Nu längtar jag ännu mer tills bebisen kommer så att jag - förhoppningsvis - slipper de värsta krämporna.

Torsdag.. Ja, veckorna rullar på i alla fall. Nu tvättar jag det jag inte hann med igår. Snart ska jag ta mig dagens andra kopp kaffe (eller om det blir te, vi får se) och sen ska jag kolla igenom lite "papper" och fixa "lite saker". Solen skiner, så kanske, kanske, att jag sätter mig på vår nystädade altan en stund eller på trappen. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar