torsdag 10 mars 2011

Träning, tider att hålla och Tupperware!

Jag har tänkt boka in mig på vattengympan för gravida i flera veckor, för att inte tala om månader nu. Men, dagarna går, och veckorna.. Man kan bara ringa sjukgymnasten mellan 8 och 9 på morgnarna och det är den lätt stressigaste stunden på dagen för den här familjen. Ergo, det blir inte gjort! När jag hade varit hos bm i tisdags tog jag en rövare och gick upp till sjukgymnasterna på lassis och bad att få boka in mig via dem direkt. Minsann om jag inte fick komma redan dagen efter. ;) Ibland lönar det sig med små hugskott.

Så, igår var jag alltså på första vattengympapasset. Det var gudomligt skönt att kliva ner i den varma bassängen, köra ett lagom hårt pass med fokus på bäckenträning och stabilisering av detsamma och så avsluta med en stunds flytande till lugn musik. Mmmm...

Lite senare på kvällen kände jag faktiskt av träningsvärk och det stramade lite i vänster sida av magen, som det gjort en tid nu på sistone. Jag hoppas att det bara är ett ligament som protesterade mot att plötsligt tänjas och sträckas mer än normalt. Några timmars sammanhängande sömn inättras gjorde att jag idag känner mig så gott som återställd. Nu ser jag redan fram emot nästa veckas bassängträning. (Och som en liten extra twist kan jag berätta att en av tjejerna som skulle varit med var inne på bf +1 dvs. hon skulle fått sin bebis dagen innan enligt uträkningarna. Precis när hon kom ut ur duschen fick hon värkar!! Hon vågade sig inte ner i bassängen utan åkte hem - och förmodligen sedan vidare ner till förlossningen! Häftigt.)

Igår var jag även på ett Tupperware-party för oss säljare. Vi fick se nya kollektionen och vad som finns som värdinnegåvor under några veckor framöver. Det var riktigt fina saker så passa på att boka in en demo under kommande veckor, det kan löna sig rejält!

Nu ska jag strax iväg på ett möte med BUP angående Tin. Någon timme senare är det möte på Vendels dagis och ytterligare ett par timmar senare ska vi åka och titta på mitt Drömhus i Klinte. *drar ett djupt andetag, sveper en kopp kaffe och gör mig redo för dagen*

1 kommentar:

  1. Roligt at du fick gympaplats!
    Har du läst tråden "Varför stjäls det så många bilar i Klintehamn? på helagotland.se ??
    Pappa

    SvaraRadera