torsdag 31 mars 2011

Fridens infinnande...

Vemund har övertaget!
Två utslagna kämpar!


Båda småsorkarna sover, efter en ovanligt busig kväll. Vemund är inte den som låter någon sätta sig på honom - på något vis. När han ser att Vendel är i underläge slår han till, snabb som en iller och ettrig som en järv. Gav vi honom fel andranamn (Varg) tro? ;-) Utan rädsla brottas han, slåss, tuggar på och kniper sin storebror. Han vet att han är stark och han vet att utnyttja sin litenhet också. Om Vendel skulle ge tillbaka är Vemund snabb att ta till tårar eller helt enkelt sätta in reservkrafterna. ;-)


Han kommer hur som helst att bli en utmärkt brottare om han fortsätter på sin inslagna bana och teknik nu. Kroppskonstitutionen har han i alla fall, lite satt och "musklig" till skillnad från Vendels spensliga och långa kropp. Det ska bli intressant att se vad det blir av våra småttingar när de växer upp.


Just nu njuter jag bara av stillheten, tystnaden och den underbara synen av en mätt, glad och trygg liten unge som sover lugnt i sin säng, förvissad om att han är älskad av allt och alla, även storebrodern han just vunnit över i syskonwrestling. *kärlek*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar