torsdag 17 mars 2011

En bra dag... trots sömnbrist!

Det gick bra på mötet idag. Vi ska få prova medicin även på Tin och hoppas att det kommer att ha lika positiv effekt som för Vendel. Efteråt gick vi till Konditori Norrgatt och tog en fika (för hutlösa pengar men det var det värt, deras semlor är gudomliga!!) och slappade lite innan det var dags att hämta barnen och köra igång eftermiddagsracet.

När vi kom till Apoteket hade receptet tyvärr inte hunnit komma in, men vi tänkte ändå vänta med att börja till efter helgen, eftersom grabbarna ska LAN:a så det kanske var lika bra. :)

Nu är jag ganska trött, speciellt med tanke på att jag bara fick sammanlagt 3 timmars sömn inättras och att jag inte hade möjlighet att sova under dagen, men kanske är det därför jag är så speedad nu - jag är helt enkelt övertrött. Nej, jag ska ta en av de nya böcker jag lånade häromdagen och krypa ner i min säng och hoppas att Vemund sover bättre inatt. Imorgon är han ju hemma från dagis så kanske kan jag lura honom att antingen sova längre på morgonen (jomenvisst) eller att lägga sig och sova middag några timmar mitt på da'n (mer troligt.)

Gonatt!

3 kommentarer:

 1. *KRAM*
  hoppas medicinerna funkar och att du får sova lite!

  SvaraRadera
 2. Varför inte sova på dagarna ?
  Vi är också nattugglor men tar igen det på dagarna. Ni är väl två vuxna hemmavarande eller har vi fått det om bakfoten ?

  SvaraRadera
 3. På dagarna (fredag till måndag) är Vemund också hemma. Har vi tur är inga andra möten inbokade och då kan vi passa på att sova när Vemund sover. I annat fall är det möten i stort sett varje dag och då får man ju hålla sig vaken, även om man helst vill sova några timmar istället.

  SvaraRadera