torsdag 31 mars 2011

Halsont håller mig vaken..

Usch vad störande. Nu har jag två nätter i rad vaknat till och känt att halsen är som ett enda sår. På dagarna går det ganska bra och varmt te med lite honung lindrar det värsta, men på natten gör det ont i både hals och öron och det stör såklart nattsömnen också, i tillägg till valpens hostande och snorande och krav på vatten. Jag är *peppar peppar* aldrig förkyld annars, men som min bästis påpekade så blir jag alltid sjuk när jag är gravid. Hmm... Minivalpen är fortfarande helt genomsnorig och kladdig i ögonen. Idag sov han till 9, men hade säkert sovit ännu längre om det inte vore för behovet av en torr blöja. En banan och en skål yoghurt till frukost gick ner fint hos honom i alla fall. Tur att han får i sig något. Jag hoppas bara att han inte har lika ont i halsen som jag har! Vendel var ju konstant sjuk när han var runt året, men sedan har han varit hemma kanske 5 dagar sammanlagt. Fattar ni!? 5 vab-dagar på 4 förskoleår. Här ska vi inte komma och gnälla över att Vemund varit hemma i 3 dagar inte.. Vi har ju varit makalöst förskonade tidigare. Tack snälla Någon för det. Nu hoppas vi bara att Vemund kryar på sig till nästa vecka, för nu måste vi få allt packat och ivägkört inför fotograferingen. Något som är till både för- och nackdel för oss är att det sålts ovanligt många hus i det här området på sistone. På flera har det blivit budgivning och då vet man ju inte om det var själva huset eller läget som lockade mest. Ett hus ligger ute nu, 200 000 kronor dyrare än vi tänkt lägga ut det här för och det har fått ett bud såhär långt. Nu hoppas vi att marknaden inte är mättad utan att vi får det här sålt snabbt och smidigt också när det väl blir av. :) I Klintehamn, dit vi vill flytta, har det också varit väldigt stor omsättning på hus nu. Kan det vara en trend? Våren kommer, grannen säljer och plötsligt inser alla andra att de också vill flytta på sig? I vilket fall som helst ser det riktigt bra ut för vår del med huset vi tittat på också. Mäklaren har bett oss att boka in en besiktningsman nu och "godkänner" han huset så blir det nog affär av. :) *pirrigt* Nu ska jag ta dagens första kopp kaffe och sen måste jag packa saker i badrummet.. *samlar ork* Ja, en eller fem maskiner tvätt blir det med. Vi har haft slut på tvättmedel en tid och här blir det rejäla högar tvätt efter bara någon dag. Pheew! Så, kaffe var det!

3 kommentarer:

  1. ..och av någon störande anledning så försvinner alla mina radbyten i mina inlägg nuförtiden! *morr*

    SvaraRadera
  2. Tänkte påpeka det syrran efter min skrivarkurs som jag har gått nu... :-) Hrmm, men då är det någon teknisk förklaring då då, inte den mänskliga faktorn.

    SvaraRadera
  3. Ja, det är otroligt irriterande! Jag gör fina, lagom långa och lättlästa stycken efter ämne och så skriver bloggen ihop allt i publiceringen. *suck* Ser inte att det är någon inställning jag ändrat heller.

    SvaraRadera