onsdag 21 juli 2010

Flugorna from Hell!

Flugor måste vara sända av en ondare makt för att ge mig dålig sömn och ännu sämre humör! Likt japanska kamikazepiloter från andra världskriget flyger de tidigt om morgnarna in på låg höjd, tar ett par svängar runt ansiktet, landar sedan nere på foten och får mig att sparka till. Lagom när jag somnat om lyfter de igen och gör en ny inflygning, helst med motorerna brummandes på högvarv precis i örat på mig! Är de dumma eller bara självmordsbenägna? När jag viftar efter dem med flugsmällan borde de ju förstå vinken och hålla sig undan kan man tycka. Icke då. När jag för tredje eller fjärde gången håller på att somna till är de där igen.. Bzzzzzz, wrooom, bzzzzz.. Nu finns ingen nåd! Jag kliver upp, gnuggar sömnen ur ögonen och gör mig redo för strid! Jag ger mig inte förrän varenda vingförsedd marodör ligger still i en liten hopknölad hög på golvet! Skyll er själva flugj*vlar! Om ni lät mig sova längre än till 6 om morgnarna skulle jag låta er leva!

3 kommentarer:

 1. hahaha ja mamma du är en riktig kämpe :P jag har inga flugor på mitt rum, men jag funderar på att slå till pappa och dom som ska börja bygga och hålla på morgonen :S

  SvaraRadera
 2. =)
  har någon aningens dåligt morgonhumör? =)

  SvaraRadera
 3. Ninna: Nää.. Bara när jag inte fått sova på natten och sedan blir väckt i gryningen, utan chans att få sova under dagen heller. ;)

  Saga: Borrmaskiner är *nästan* lika irriterande. :D

  SvaraRadera