tisdag 8 december 2009

Mot storstaden...

Idag bär det äntligen av till Den Kungliga Hufvudstaden! Det ska bli kul att komma iväg lite med båda småsorkarna och så är vi väldigt spända på vad specialistteamet på Astrid Lindgrens barnsjukhus/Karolinska har att säga om Vemund och hans arm/hand. Vi har fått veta att det mest är en presentation nu första träffen och att vi ska lära känna läkare, sjukgymnaster och vad som nu ingår i teamet och de vill ju gärna träffa Vemund och lära känna honom också.

Igår var vi hos läkaren på barnmottagningen här i Visby och visade upp Vemund. Det är ju meningen att vi ska ha en kontakt på sjukhuset här också för att slippa försöka få tag i någon i Stockholm för de vardagliga funderingarna. Vi passade på att ta en vikt på skruttisen också, plus 340 g sedan förra mätningen för 5 dagar sedan. Aktuell vikt: 5455 g!!

Jag var hos tandläkaren på en snabbkoll/tandstensborttagning idag. (Ajjj!) Innan jag åkte proppade jag Vemund full med mat och la honom på min säng. Tydligen somnade han gott för när jag kom hem sov han och han sover än, nästan 1,5 timme senare. Maken är iväg och hämtar vagnen som ska med till Stockholm i min lägenhet. Jag vill så gärna ha med Panoraman den här gången. :-)

Ikväll ska vi äta en snabb supé hemma hos mamma, innan vi åker vidare till lägenheten vi ska sova i. Imorgon blir det sjukhusbesök hela dagen och på kvällen ska vi äta middag med mamma, hennes sambo och min syrra. *ser fram emot* På torsdag blir det IKEA nästan hela dagen, innan det är dags att styra färden hemåt igen.

Nu ska Vendel och jag gå och äta något nyttigt innan vi packar klart det sista inför resan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar