söndag 20 december 2009

Julgodis och bokningar.

Så, julen närmar sig med stormsteg och jag har nästan inga julkänslor alls. Usch, betyder det att jag börjar bli vuxen? Hoppas inte.. Jag skyller nog istället på att vi har haft så mycket med Vemund och hans födelse och läkarbesök att fundera på så att vi inte hunnit ta in att det snart är jul också.

Jag bakade pepparkakor med Vendel igår. Han var ju bara måttligt road. EN liten pepparkaka tryckte han ut och sedan åt han upp resten av degen.. Precis som jag brukar göra, men nu fick jag ju leka vuxen åtminstone. Hela 14 pepparkakor räknade jag att vi bakade, en plåt bara. Desto mer deg finns det kvar i kylen. Mums!

Idag har jag kokat mer knäck till jul och så gjorde jag Mozartkulor också, utan sprit! Dem ska jag försöka komma ihåg att ta med till julfirandet med. Nu sover Vemund, så jag passar på att uppdatera mig på nätet, men snart ska jag försöka koka lite kola också, som syrran bett mig om.

Till avdelningen vuxenpoäng hör att jag nu äntligen har bokat resan till fastlandet (3 dagar kvar tills vi åker!) och gjort mig fattig på det. Nästan 1200 kronor för att få besöka sina släktingar till jul - hutlöst!! Tin åkte till sin pappa idag, den biljetten gick på 42:- så det gjorde inte så ont i plånboken.

Ännu en sak jag bokat är Vemunds dop! Det kommer att ske i Visby Domkyrka den 6 februari. Hans pappa ville så gärna att åtminstone ett av hans barn ska döpas i domkyrkan, så det får man ju respektera. Själv tycker jag att den är för stor och hade gärna haft dopet i t.ex. Visborgskyrkan men jag har redan fått ett barn döpt i en liten och mysig kyrka så varför inte lite pampigare inramning den här gången..? :-)

Nu ska jag hålla en tumme för att Vemund sover en stund till så jag kan bli klar med julgodisfixandet.

1 kommentar:

  1. Åh, bra att vi får veta datumet till dopet *skriver in i almanackan*. Kul också att det blir Visby Domkyrka när jag ska vara Gudmor, jag är helt kär i den kyrkan, vilken stämning det kommer bli <3!
    Bra att du gör lite kola, jag och svärmoren kommer nog göra en sats här också, men kola kan man aldrig få för mycket av *slurp*!
    Kram till dig och familjen, snart ses vi!

    SvaraRadera