måndag 13 februari 2012

Ny gym(pa)säsong på Friskis..

I fredags var jag på Friskis & Svettis och löste medlemsskap till maken, mig, Vemund och Vendel. I söndags var vi på familjegympa för första gången och det var hur kul som helst. Jag hoppas att det kan bli en trevlig aktivitet för hela familjen om söndagmorgnarna. Vendel var riktigt duktig och sprang runt och gjorde nästan som ledaren sa, tillsammans med sin bästa kompis. Vemund var mer inne på att bara springa runt, runt, men det var okej det också. Som bonus fick jag lite extra motion.

Idag var maken och jag iväg och provade på deras gym en timme vardera. Det fanns många roliga maskiner och så var det skönt med lite egentid och egenvård. Vi får väl se om jag har träningsvärk imorgon. ;-)

På torsdag är det dags igen, då är det "knattegympa" som Vendel ska gå på. Hans bästis går visst på den också och så visade det sig att en av hans dagisfröknar (ja, ja; förskolepedagoger) är "värdinna" på det passet. Det ökar ju chanserna att få honom att lyssna radikalt. Cool! Om han gör det han ska där kan jag nämligen passa på att testa "fuegon" (Friskis svar på Zumba) som går samtidigt. Första gången ska jag nog vara med och se hur det är i alla fall.

1 kommentar:

  1. Va roligt. Något för hela familjen som ni kan göra tillsammans och va uppe och studsa lite :) Tycker jag låter som en toppenide. Massa kramar från bästis <3

    SvaraRadera