fredag 3 februari 2012

Hål i baken!

Jag har ju hittat mina "all time" favoritjeans på Lindex. Det har blivit ett antal par i olika storlekar nu. Döm om min förvåning och besvikelse när jag såg att ett par som jag köpt och använt bara ett par gånger hade fått ett hål vid ena bakfickan. Jag letade fram kvittot och tog med mig jeansen och begav mig in till sta'n. På vägen svängde jag förbi bibblan och lånade en ny bok. När jag satte mig i bilen igen kändes det väldigt konstigt bak vid höften. Jag kunde inte förstå vad det var. Jag kände efter med handen och fick en liten chock när jag insåg att det andra paret av de helt nya jeansen spruckit i en decimeterstor reva bak vid ena fickan och cirka 5 centimeter vid andra sidan av fickan, bara sådär! Jag fick stanna till vid en folktom parkering och snabbt byta jeans i bilen (till de som egentligen skulle bytas in, men som dock var helare.)

När jag kom till Lindex och lämnade fram jeansen sa hon bara att jag inte var den första som kom in med den modellen trasig och att hon förväntade sig en liten "anstormning" av reklamationer. De hade fått direktiv att vara väldigt generösa med reklamationerna på den sortens jeans, så jag ska nog lämna in det andra paret också och göra som hon sa och vänta på att de får in en ny sändning, utan fabrikationsfel! Tyvärr har jag redan hunnit beställa två par till i mindre storlek, från deras onlineshop. Vi får se om de håller måttet, eller om de är från det nygamla - felaktiga - partiet.

Håll tummarna att de håller, för jag älskar verkligen de här byxorna, de är så himla sköna!

2 kommentarer:

  1. jisses vad snygga de var, sånna vill jag oxå ha, fast bra sydda tack =)

    SvaraRadera
  2. Har reklamerat två st för samma sak och till min besvikelse så har tredje paret också gått sönder...älskar verkligen byxan och hoppas att de löser problemet....

    SvaraRadera