onsdag 18 januari 2012

Viljars nya säng..I somras köpte jag en begagnad spjälsäng till Viljar. Dels köper jag ju begagnat för ekonomins skull, men även med baktanken att kunna fixa till den lite själv utan att få ångest över att förstöra en fin säng. Det var jättesvårt att måla (med sprayfärg) utomhus, så projektet las på is och sen blev vädret sämre och jag ville inte stå inomhus och spraya..

Till slut fick jag en "spark i baken" (bildligt talat) av maken som vill att Viljar ska ha en egen säng, så att maken kan flytta in till sin säng i sovrummet igen. Vi organiserade om lite i källaren så att jag kunde vara där nere och måla klart så för några veckor sedan fortsatte jag målningen. Idag blev jag klar och trots en hel del missar - rinnande färg, bortskrapad färg, utkladdad färg, färg som tog slut - så bestämde jag mig för att nu får det duga - oavsett - och tog upp sängen till sovrummet.

Med viss hjälp av maken och hans verktygslåda (jag hade fått med fel skruvar vid köpet) har jag nu monterat ihop den. Jag vann ju 1000:- i presentkort på Gobaby.se och det utnyttjade jag och köpte nya, underbart mjuka bäddset till Viljar och Vemund, ett spjälskydd till Viljar och en sängmobil, även den till Viljar. Nu är hans säng bäddad och klar och hur mysig som helst! Inatt hoppas jag att han kan inviga den och snart kan nog maken få flytta tillbaka in till vårt gemensamma sovrum och säng.

2 kommentarer:

  1. Den blev ju jättefin! Se nu till att ligga med benen i kors ! Kram!
    Pappa

    SvaraRadera