onsdag 18 januari 2012

Gillar att jobba..

Åh, vad jag gillar att jobba!! (Påminn mig gärna om de orden om jag i sommar gnäller över att behöva gå upp tidigt på morgonen..) Jag känner mig vuxen, träffar trevliga människor och känner också att jag får göra lite skillnad för de boende om dagarna. Förhoppningsvis till det bättre, även om jag fortfarande känner mig lite ringrostig. :-)

Hemma går det faktiskt bra för maken med alla tre småsorkarna också. Viljar äter rejäla portioner med gröt nu (helst mjölkfri för magens skull) så han klarar sig bra de timmar jag är iväg. Det är värre för mig med ömma, läckande bröst. ;-)

Nu hoppas jag att jag får lite fler turer och därmed en regelbunden inkomst. Jag ska nog säga till dem på arbetsförmedlingen också att jag slutar som arbetssökande nu och enbart tar f-penning och lönen från jobbet, så fortsätter jag söka jobb efter sommaren igen. Det är precis lagom att bli inringd som det är nu. Till sommaren har jag sagt att jag gärna jobbar ungefär 75 % (förutsatt att maken inte får något jobb då) så får vi se sen om det blir mer eller mindre än så.

Imorgon ska jag iväg och jobba igen. 5 timmar, det är precis lagom länge. :-)

1 kommentar: