torsdag 5 januari 2012

Reashopping!

Dagen började mindre bra när jag - efter att ha fått sova ganska bra för en gångs skull - vaknade med huvudvärk. Som tur var så var jag ledig, så jag kunde ta en mugg kaffe och gå och lägga mig igen. När jag vaknade igen kändes det bättre, men för säkerhets skull tog jag en värktablett innan Viljar och jag drog ut och gjorde sta'n osäker.

Jag hittade några fina behåar till Saga på Cubus rea (sorry att jag ringde och väckte dig gumman!) och ett gäng strumpor till Vendel och Vemund. Jag fattar inte var alla deras strumpor tar vägen! Vi hann med en snabbrunda på RUSTA och deras rea också och köpte lite julpapper, några fina julgransprydnader och några presentset med duschcréme. (Om jag inte använder dem själv så kan jag ha dem som just - presenter!)

På hemvägen hämtade vi en trilskande Vemund på hans dagis. Han hade inte sovit middag där idag heller, så maken lyckades faktiskt få honom i säng för en liten tupplur när vi kom hem. Nu är han en väldigt mycket gladare liten sork. Viljar har däckat i soffan och jag slösurfar lite innan det är dags för kvällsmat och läggning av barn. Imorgon är båda de "stora" lediga från dagis (det är ju röd dag) så vi får fundera ut något kul att underhålla dem med. Lite storstädning i Vendels rum kanske?

Nej, mer kaffe till mammorna!

3 kommentarer:

 1. Ooh jaaa! Vilken kul underhållning för barn! Eller inte...=) Lycka till!

  Skönt att se att ni vaknat upp ur alla sjukor nu!

  SvaraRadera
 2. Tack! Nä, klart att det inte är så kul med städ. Dessutom känns det alltid som ogjort arbete att städa när de är hemma, småsorkarna, de river ut snabbare än vi hinner lägga på plats.. ;-)

  SvaraRadera
 3. jaa såå glad av att vakna upp och du frågar massa saker när jag är nyvaken :P

  SvaraRadera