onsdag 20 oktober 2010

Senaste nytt..

Här händer ju en del saker, men jag har verkligen inte ork att skriva. Jag är så fruktansvärt trött om dagarna, så jag går och lägger mig samtidigt med ungarna vid 20-tiden. Vuxentid, vad är det?

Vi kollade ju huset i Klintehamn iaf och blev helt kära! <3 Nu har vi haft mäklaren här också för en värdering av huset vi bor i. Det bästa vore ju om han kunde hjälpa oss att göra någon deal så att vi får huset där mot att det här blir sålt (vilket borde gå lätt enligt honom) så blir alla nöjda och glada. Till huset fanns en stor tomt, en uthyrningsdel (lgh) och en lillstuga (som också går att hyra ut sommartid) samt ett enormt garagekomplex som man kan använda som verkstad, lagerutrymme, loppisbod och naturligtvis för att ha bilen i. Kanske man kan hyra ut en del där med? Inne i själva boningshuset fanns inte mindre än 5 sovrum så alla barn kan få eget rum, vidare ett rejält vardagsrum, hyfsat bra kök/matdel, nyrenoverad badrum (fast bara med dusch och wc) och så källaravdelning med tvättstuga och bastu (!) Me löööv! Snälla, låt oss få det! :)

Häromdagen ringde jag placeringsassistenen för barnomsorgen i Klintehamn också. De ska öppna en ny förskoleavdelning bara ett par hundra meter från huset och där kan båda småsorkarna få plats redan i januari! Här i sta'n tror handläggaren att det kan dröja till april innan Vemund kan få plats på samma förskola som Vendel går på. :o Våra föräldradagar börjar ta slut och jag vet inte hur det ska gå ihop sig fram till april!

Min lägenhet är i alla fall på gång att bli uthyrd. Dumt med dubbla kostnader om det går att lösa på annat sätt. Dock blir det ett hästjobb att tömma den på alla möbler, eftersom de som ville hyra den (i andrahand) inte ville ha den möblerad. :D Jag har alltså cirka 10 dagar på mig att tokstäda och tömma den.. *samlar kraft* Nästa problem blir att hitta någonstans att lagra all bråte, men den dagen - den sorgen som Tin säger. ;)

Idag ska vi förmodligen skriva kontrakt på uthyrningen av lägenheten och så har vi sålt en av Vemunds två spjälsängar. Det rör på sig.. ;)

Nu ska jag få Vemund att sova (i den för honom nya sängen) så att han är pigg och glad i eftermiddag när jag ska iväg en sväng.

1 kommentar:

  1. min fd granne från Haparanda har köpt hus i Klintehamn med sin fru :)

    SvaraRadera