lördag 30 oktober 2010

Flyttloppis och andra funderingar

Idag ska jag ha flyttloppis i lägenheten och hoppas på att bli av med lite möbler, porslin och annat som vi inte behöver släpa med till nya huset. Det som inte går åt får jag väl köra till Laila Hellgrens loppis ute i Endre. Då kommer pengarna lettiska barnhemsbarn till godo. :)

Igår var makens kompis med ute och besiktade huset vi vill köpa i Klinte. Det är många fel och brister, som snarast bör åtgärdas, men vi hoppas ändå att huset blir vårt. Det skulle passa våra behov perfekt, på många vis. Säljaren har meddelat att Värmdö Kommun har flaggat intresse, men han hänvisade dem till mäklaren. Va? Tänkte de göra upp under bordet, trots att vi lagt bud? :o Fult i så fall. Hoppas att vi missuppfattade något där!

Inte har vi något att sätta emot om en kommun lägger ett högt bud, så vi kan bara hoppas att säljaren förstår vårt intresse för huset och väljer oss ändå. :) Snääälla!

Nej, nu ska jag byta blöja på Fisen-Grisen och sedan göra mig i ordning för 5 timmars loppis i lägenheten. Wish me luck! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar