onsdag 20 oktober 2010

Buzzador Pampers Active Fit!

Som ni kanske sett har jag en liten logga längst ner på sidan där det står Buzzador Blog?

Buzzador är en kul grej. Man får testa varor och prylar gratis och gör sedan "reklam" för dem genom att ha små "buzzningar", alltså promotion bland släkt, vänner och bekanta.

Just nu buzzar jag Pampers Active Fit, strl 4. Egentligen är jag ju inbiten tygblöjeanvändare, men just nu har Vemund varit så röd i rumpan av sina tygisar att jag får köra engångare, åtminstone nattetid. Jag är lite skeptisk till de "stora" blöjtillverkarna, men för en gångs skull är jag positivt överraskad. Pampers Active Fit är mycket tunnare än de vanliga blöjorna (20 % tunnare!) och det gör ju att de inte tar så mycket plats, varken i skötväskan eller soptunnan och så måste det väl vara så att det går åt mindre material i produktionen? :) Vemund är nöjd iaf, och det är vi också. Trots att de är så tunna håller de en hel natt, även för min storkissare!

I, A och L.. Era småttingar är ju i lagom storlek för de blöjor jag har hemma nu. Hör av er (eller så hör jag av mig till er, kanske bäst så) så får ni testa några (4 st) gratis. Det enda jag vill är att ni berättar vad ni tycker och tänker om blöjorna sen! :)

1 kommentar:

  1. fan vad orättvist!
    Jag fick min första buzznings erbjudande igår, och det var banan jogurt =( banan( är ju det enda som Linus inte äter... TYPISKT!

    SvaraRadera