torsdag 23 september 2010

Teknikens under...

Först la torktumlaren av, min käre make lyckades dock lokalisera felet och åtgärda det. Dagen efter kommer Tin och säger att tvättmaskinen gått sönder. Även nu gör maken en felsökning och hittar faktiskt felet. Nu har han beställt reservdelar, som förhoppningsvis kommer imorgon. Ni anar inte hur mycket tvätt det blir i den här familjen på bara ett par dagar! Då har vi ändå givit upp tygisarna och använt engångsblöjor, men bara tills maskinen är lagad..

Häromdagen gick jag ut i köket för att fixa mat till Vemund - och kliver i nå't vått. Diskmaskinen läcker! Som tur var så var det bara något geckigt som kommit i kläm i luckan, men nu börjar jag få nog! Lagom när maken fixat diskmaskinen också - handy man it is - så ger hans dator upp. Som tur var så räckte det att dammsuga ut de 3 kilos dammhundarna som låg och trynade i dess inre. Jag sa till maken att det här är nog husets sätt att få lite fart på oss och få oss härifrån. Tror inte ni det? ;)

1 kommentar:

  1. hemma hos oss har ena toaletten lagt av =S
    något som gått sönder inne i cisternen så det går inte att spola (hyresvärden/mamma försökte fixa det, hon har lite tumme med krångliga toaletter, men det for direkt igen).
    Tur att vi har en till, även om det innebär att vika sig dubbel under skötbordet =)

    SvaraRadera