söndag 21 februari 2010

Gymnastik för hela familjen!

Aaah, söndag igen! Vendel är på drakskola med sin pappa och Vemund och jag softar här hemma. Vi kom på att det kanske är lättare att få Vendel att delta i aktiviteterna på drakskolan om bara en av oss är med, så vi delar på det och tar en söndag var från och med nu. (Läs: Sovmorgon för åtminstone en av oss.) Påminner mig själv om att betala gympan också så vi inte blir utslängda, det vore mindre skoj.

Vemund har sin egen lilla gymsession här i babygymet. Han sitter i babysittern och sträcker sig efter ringarna och leksakerna som hänger där så frestande framför honom. När han inte når dem blir han arg och skriker ilsket på ringarna, men när han väl lyckas är det glädjeskrik istället. Han pratar, ler och tjoar av glädje när hans ansträngningar ger resultat. Sötsorken då! Själv håller jag på att få krupp av det otroligt enerverande ljudet i babygymmet, men så länge bebisen är nöjd är jag det. *stänger öronen*

Jag funderar på att börja röra mig själv lite mer än bara nerför trappen till teven eller en promenad hem från öppna förskolan då och då. Sagt och gjort; vi skaffade en dvd med Power Yoga.. *host* Jodå, det kan nog bli riktigt bra. Problemet är att man ska sitta i mjuka kläder, på en mjuk matta i en sån där lugn och soft stämning ni vet.. "Känn hur du låååångsamt slappnar av, kroppsdel för kroppsdel. Du andas luuugnt. Nu släpper du vardagens bekymmer.." OOAAAAAHHHHHHHHH, mamma!! Mamma! Jag är en drake. Titta på mig!! MAAAMMA TIIITTA DÅÅÅÅ!! Vardagslivet har följt med mig till teven! Jag har insett att de stunder jag kan yoga är tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan klockan 9 och 14. Vemund får vara så god att stanna uppe på övervåningen med sin far så borde det funka.. tror jag! Nu längtar jag till tisdag så att jag kan prova på det där som alla säger är så bra, ja yogan alltså. :-)

2 kommentarer:

  1. Ja, hur ska man få tid att slappna av bara för sig själv? Min egentid är de 8 timmar jag får på jobbet varje dag, plus restiden. Hemma börjar det "riktiga" jobbet där man inte får en lugn stund sen ;-)!

    SvaraRadera
  2. update blog please :-)/erica

    SvaraRadera