måndag 30 april 2012

Deklarera och städa..

Tja, nu har jag e-deklarerat. Det är jättesmidigt och den tjänsten har jag använt varje år sedan den infördes. Dock har jag aldrig deklarerat så sent som i år. Anledningen är enkel; i vanliga fall brukar jag få tillbaka en eller två tusenlappar på skatten och då vill man ju vara ute i god tid för att få tillbaka dem till midsommar. I år ska jag för första gången (någonsin?) betala tillbaka och då var det ju inte lika kul att deklarera..

Något som däremot är kul är att vi har varit på kalas med Viljar och Vemund igår. Dessutom blev Viljar hela 10 månader, min lille plutt så fort tiden går.
Under tiden var Vendel iväg på sitt kortis och lekte med en annan kille där. Den helgen som gick nu är den helg han enligt schema (4-veckors) ska vara där om allt går som det ska. :-) Han trivs väldigt bra, än så länge och häromdagen var han och jag och köpte lite övernattningsprylar som han har fått lägga i en låda i sitt eget fack där! Nu återstår att se om han fixar att sova över. Håll tummarna.

Idag jobbade jag några timmar på den avdelning där det är tänkt att jag ska jobba i sommar. Det är en demensavdelning.. Jag tycker att det är ganska mysigt, bara man slipper alltför mycket knip och riv som det kan bli ibland. :-)

Nu är det dags att medla lite mellan de två "stora" grabbarna innan maken kommer hem och fixar kvällsmat. När barnen lagt sig ska jag göra ett stort ryck och packa grejer från vardagsrummet. På onsdag kommer den nya mäklaren och fotograferar inför annonseringen. Det är miljarders grejer som är där de inte ska vara, så jag fattar inte hur vi ska få det klart, men vi ska göra vårt bästa. Maken har gjort ett fantastiskt jobb i köket idag så jag vill ju inte vara sämre jag.

På torsdag kommer min underbara bästis och hennes man hit, de ska vara med och fira Vendels 6-årsdag (fredag) och makens (min alltså) 51-årsdag som infaller på lördag. Vi hade tänkt ha barnkalas på söndag, men jag orkar inte ärligt talat. Vi får skjuta på det ett par veckor, så kanske värsta stressen inför visningar och flytt hunnit lägga sig.

1 kommentar:

  1. ser fram emot att träffa er allihopa.ska bli jätteroligt att komma över till ön. hoppas på fint väder under vistelsen också. massa kram från oss på fastlandet. hälsa familjen från nacho!

    SvaraRadera