fredag 11 januari 2013

Vardag.

Efter en hektisk dag inne i Visby sitter jag nu och tar det lugnt (nåja) med Pyret vid matbordet. Vårt nya, fina, jättestora matbord från Ikea! Me love!
Viljar har varit med oss idag, eftersom hans mage inte var riktigt bra häromdagen. Igår var den okej, liksom idag, men vi tog det säkra före det osäkra och höll honom från dagis!

Min sjukskrivning går ut på söndag. Hur ska jag klara ett jobb när jag inte orkar göra nåt? Det värker i leder och muskler och när jag vaknar på morgonen har jag så ont i ryggen att jag inte kommer ur sängen.. :-/ Nej, mer piller och några veckor till tack! Sen vill jag hemskt gärna veta vad som är fel på min kropp!! ;-)

Mer kaffe och sen genomgång av lite papper. Tjo..

2 kommentarer:

  1. Din stackare, aldrig gjort någon magnetröntgen o se om de ser något den vägen? Går till läkaren igen och be om en remiss till någon som kan hjälpa dig typ magnetröntgen, ortoped, massör eller vad fasen som helst bara du får reda på vad det är. Många kramar från gamla klasskompisen från Öxnehaga =)/MADDE

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul att du har hittat hit! Har du egen blogg? Jag tänkte faktiskt ta upp det där med röntgen nästa gång jag är hos läkaren för nu orkar jag inte ha ont mer! Kram!

    SvaraRadera