fredag 10 juni 2011

Helgen 28-29 maj 2011.

Nu var det så länge sen jag bloggade att jag får skämmas.. :) Det har hänt massor i alla fall.

Helgen den 28-29 maj var jag på min dotter Sagas konfirmation. En jättefin ceremoni i kyrkan och trevligt fika efteråt med de flesta av släktingarna på hennes pappas sida och min syrra med familj, Vendel, Tin och jag från "morssidan". Det bjöds på tjälknöl, älgrostbiff, hemlagad potatissallad och jordgubbstårta. Gott! Tin stannade kvar och umgicks med Saga och pappa till söndagen.

Vendel och jag åkte vidare på eftermiddagen/kvällen och tog in på hotell i Norrköping. Det var lite svårt att hitta rätt och vår GPS har absolut sett sina bättre dagar, så får jag nångång pengar över vet jag var jag ska lägga dem. ;) Vendel var iaf lite imponerad över hotellet och allt spännande där och han somnade faktiskt sött i egen säng (vi hade varsin enkelsäng) efter bara en kort stund. På morgonen åt jag en fantastisk hotellfrukost med allt man kan önska sig, medan Vendel tog två tuggor på sin macka.. Han var mer intresserad av de andra barnen och deras aktiviteter i lekrummet.

När vi hade checkat ut drog vi vidare mot Eskilstuna och Parken Zoo där vi mötte upp några av mina kompisar från en "tråd" på sajten familjeliv.se Tror ni inte att GPS:en lurade mig vilse där med!? Eftersom jag har så grym foglossning sitter jag i rullstol för tillfället och alla var snälla och hjälpte mig att antingen skjutsa mig runt eller hålla koll på Vendel så att han inte försvann. Vi hade en heldag där och tittade på djur, pratade, hade trevligt och lekte. Vendel ville ha olika saker att äta, men rörde nog inte en tugga på hela dagen. *suck* Som avslutning fick han åka en karusell och en liten "barn-berg-bana"! Vilken lycka!!

När vi lämnat parken var det raka spåret till Nynäshamn som gällde. Även denna gång sa GPS:en fel och nu vet jag verkligen att jag ska lita på min egen intuition och vägskyltarna i första hand!

Vendel skötte sig exemplariskt hela resan, förutom allra sista minuterna på båten då han försvann! Som tur var fick jag tag i personal som hjälpte mig att få tillbaka min lillsork och vi kunde lyckligt ta oss ner till bilen på bildäck. Hemma igen plockade vi upp Tin vid färjeterminalen och vid halv ett på natten stöp vi i säng efter att ha välkomnats av make och Vemund som saknat oss alla.

1 kommentar:

 1. NÄSTA GÅNG KAN DU VÄL SPARA hotellkostnaden
  och åka upp till oss där en gästavdelning alltid stå och väntar.
  Fast då får du bre mackorna själv förstås.
  Men det blir mycket leverpastej för 600 spänn..
  Pappa

  SvaraRadera